Vuonna 2013 noin 55 % Caverionin liikevaihdosta tuli huollosta ja kunnossapidosta ja 45 % projektitoimituksista.

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja rakennuksille, infrastruktuurille ja teollisuuslaitoksille.  

 

 

Liiketoiminta ja palvelut

Liiketoimintamme jakautuu kiinteistöteknisiin palveluihin ja teollisuuden palveluihin, joissa molemmissa tarjoamme sekä projektitoimituksia että huoltoa ja kunnossapitoa.

 
    • Suurin osa Caverionin liikevaihdosta tuli vuonna 2013 Kiinteistöteknisistä palveluista, joita Caverion tarjoaa kaikissa toimintamaissaan. Palvelut kattavat teknisten järjestelmien suunnittelun ja asennuksen sekä niiden huollon, kunnossapidon ja kiinteistöjohtamisen.
    • Teollisuuden palvelut -liiketoimintaa Caverionilla on lähinnä Suomessa ja Ruotsissa. Siihen kuuluvat teknisten järjestelmien ja prosessien projektitoimitukset teollisuudelle sekä teollisuuden prosessien ja laitteiden huolto ja kunnossapito.
    • Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme siten, että niillä on mahdollista pienentää asiakkaiden toiminnan ympäristövaikutuksia. Energiatehokkuus on osa kaikkia palvelujamme.

 

Caverionin palvelut

 

 

Raportointisegmentit